O nama

DOG BAR je salon za pse u Kastvu pored grada Rijeke.

Salon za pse DOG BAR najbolji je izbor za uređivanje Vašeg ljubimca zahvaljujući vrhunskim proizvodima baziranim na prirodnim sastojcima. Zavidne rezultate dobivamo profesionalnim odabirom odgovarajuće kozmetike za Vašeg psa od strane naših educiranih groomera.

Svaki klijent našega salona dobiva individualan pristup što je vrlo bitno jer svaka pasmina zahtjeva određeni način rada. Osim odabira vrhunske kozmetike, ključnu ulogu igra i alat koji se koristi prilikom groominga. Tako u salonu DOG BAR – a imate priliku vidjeti jedne od najkvalitetnijih alata koji se koriste u svjetski poznatim salonima.

Između ostaloga, u ponudi salona dostupni su profesionalni šamponi za kućnu upotrebu. Uz savjet profesionalnog groomera, odaberite savršen šampon za tretiranje dlake svoga ljubimca u vlastitom domu. Također, tu su i regeneratori i sprejevi za raščešljavanje.

Možete nas pronaći na lokaciji Spinčići 158 C i dovesti svoga psa na tretman kakav samo može poželjeti! Specijalizirane usluge šišanja i kupanja dostupne su za male i srednje pasmine, a u fantastičan provod u novom ambijentu DOG BAR – a ne morate ni sumnjati!

Kupanje pasa

Detaljno pranje, njega dlake i šapica Vašeg ljubimca sa luksuznom kozmetikom. Odabir šampona ovisi o stanju i vrsti same dlake.

Šišanje pasa

Profesionalno šišanje i skraćivanje dlake sukladno dogovoru s vlasnikom. Svaka vrsta dlake zahtjeva određeni način tretiranja.

Ostale higijenske usluge

Skraćivanje noktiju ili čišćenje unutrašnjosti uha također možete obaviti kod nas u salonu.

Kako to izgleda kod nas?

“Many years of
experience”

“Professional grooming”

“Luxury
cosmetics”