Kupanje pasa

Higijena pasa važna je kao i higijena kod ljudi. Već od malih nogu, štene je potrebno navikavati na higijensku rutinu, te Vaš pas mora shvatiti kupanje kao sastavni dio njegovog života.

Odabir šampona, regeneratora i ostalih proizvoda izuzetno je bitan i mora biti prilagođen po tipu dlake, stanju dlake i kože. Mnogo komercijalnih higijenskih proizvoda za njegu dlake ne odgovara većini, te je potrebno znanje i edukacija prije bilokakvog tretmana ljubimca. Kožne bolesti i alergije jako su učestale, te je upravo zbog toga bitno odabrati dobrog i pouzadnog groomera.

Brend kozmetike koji se koristi u DOG BAR – u nudi liniju vrhunskih šampona, regeneratora, maski i različitih tretmana za njegu dlake Vašeg ljubimca. Obzirom na prirodne sastojke u proizvodima, ne postoji nikakva opasnost od učestalog kupanja.

Pogrešni stavovi o kupanju pasa

Vrlo često možemo čuti tvrdnje kako se psi ne bi smjeli kupati više od jednom mjesečno, no to je daleko od istine. Zašto?

U današnje vrijeme tržište obiluje proizvodima za učestalo kupanje pasa koji svojim sastavom ne može ugroziti niti naštetiti dlaci i koži Vašeg ljubimca. Bitno je odabrati kvalitetan proizvod i znati pravilno rukovati s njime.

Naši proizvodi su specijalizirano dizajnirani za pse te je koža i dlaka Vašeg ljubimca u potpunosti sigurna.

Uz redovitu brigu o svome ljubimcu u DOG BAR – u budite sigurni da ćete imati najsretnijeg i najljepšeg prijatelja pored sebe.