Usluge

Profesionalno pristupiti psu nešto je što se mora naučiti, no znati kontrolirati i zadobiti povjerenje nepoznatog ljubimca kada prvi puta dođe u salon stvar je individualnog pristupa i razumijevanja svake pasmine i karaktera. Godine iskustva i ljubavi prema psima garantiraju siguran uspjeh u našem poslu.

Usluge šišanja i kupanja pasa čine sastavni dio našega posla. Uz šišanje i kupanje, nudimo i usluge skidanja poddlake, raščeščljavanje, te tretiranje dlake i kože Vašeg ljubimca posebnim tretmanima.

Kao i kod ljudi, jako je bitno voditi računa o higijeni noktiju i ušiju. Tu je jako bitno razlikovati postupak koji može obavljati groomer i onaj zbog kojega je potrebno posjetiti veterinara. Groomeri su tu kako bi izvukli višak dlake iz ušiju i skratili nokte ukoliko je to potrebno, za ostale komplikacije najbolje je posavjetovati se sa stručnjakom veterinarske prakse.

Osim pružanja usluga, u DOG BAR – u možete pronaći i proizvode u prodaji za kućnu upotrebu. Savjetovanjem s groomerom zasigurno ćete odabrati idealan proizvod s kojim ćete postići najbolje rezultate kod kuće. Vrhunski šamponi koji su dostupni klijentima isti su oni koji se koriste prilikom kupanja pasa u našem salonu.